TOP

Activitat 17. Aplicació de la geolocalització a l'àmbit docent.

La geolocalització pot ser una bona eina per l'aula. Quant a la meva especialitat (religió) alguns dels usos que poden fer-se són:
- Crear mapes mundials individualitzats per cada gran religió. Es tractaria de georeferenciar, per exemple, a quins països el budisme, l'islamisme, el judaisme ... són la religió majoritària. Ja que Google Maps permet editar informació, pot inclourer-se a més de la xifra de creients d'aquesta religió, una referència a les altres religions "majoritàries" que estiguin presents a cada país.
- Un altre exemple d'aplicació seria geolocalitzar els llocs on nasqueren les principals religions, incloent informació bàsica sobre el seu origen.
- A nivell artístic-religiós, podrien fer-se mapes sobre corrents artístiques: per exemple, realitzar un mapa de Mallorca localitzant les restes paleocristianes o les esglésies romàniques o les esglésies gòtiques ...
- També podria fer-se un mapa indicant les rutes a fer en una excursió, o la ruta ja feta, incloent la informació bàsica d'allò que hem vist o hem de visitar, fins i tot, afegint fotos pròpies després de la visita.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada